Activiteiten

Interne Competitie Zuid-Limburg

Datum 14 mrt
t/m17 mei 2020
Tijdstip 13:00 - 17:30 uur
Locatie JC Hercules
Adres Bandertlaan 3D Echt
Maximaal aantal deelnemers 30
Interne Competitie Zuid-Limburg
In januari beginnen we aan het 2e seizoen van de Interne Competitie Zuid-Limburg. Afgelopen jaar is er gestart met een gemiddelde deelname van zo’n 65 tot 70 kinderen per dag, hier zijn we heel tevreden over.
Voor het aankomend seizoen hebben we de volgende data met locatie vast staan:
 
  • 25 januari:          J.V. Nikanshite, Wijngaardsberg 30, 6464EZ Kerkrade
  • 14 maart:            JC Hercules, Bandertlaan 3D, 6101LZ Echt
  • 4 april:                 JC Bunde, Lindelaan 69, 6241BB Bunde
  • 16 mei:                Budo Oud-Geleen, Schoolstraat 5, 6176BZ Spaubeek
 

Weging 1 tot 28kg: 12.30 wegen

 

Wedstrijden beginnen om 13.00

Weging 2 28 tot 36kg wegen om 14.30

Weging 3 boven de 36kg wegen om 16.00

Je hebt geen judobondnummer nodig. Vul hier gewoon 1 in.

Per deelnemer is er een wedstrijdkaart waar gegevens als: Leeftijd, Gewicht, Niveau, Resultaten van de verschillende competitiedagen en de locaties met data op zal staan.

Mocht een deelnemer bij nader inzien alsnog een hoger of lager niveau blijkt te hebben, dan zullen we dit samen bespreken zodat hij/zij in een meer passend niveau komt de volgende competitie dag.

 

Kosten:

De kosten à € 3,50 per deelnemer per competitiedag zal telkens bij inschrijving op de dag van deelname moeten worden voldaan, liefst gepaste betaling. De deelnemer levert op die dag bij deelname dan ook telkens weer zijn of haar wedstrijd kaart in.

 

We streven ernaar poules te maken van 4 à 5 deelnemers per poule, zodanig dat leeftijd, niveau en gewicht op elkaar zijn afgestemd. Zou het zo zijn dat iemand naar een andere poule geschoven dient te worden dat zal dit in overleg plaats vinden. Als een poule klaar is, zullen we dit direct afhandelen met de prijsuitreiking. Hierna kunnen de ouders/ begeleiders weer huiswaarts keren. Zodanig dat de totale duur voor deelnemer en begeleiding maximaal 2 uur bedraagt (uitzonderlijke situaties daar gelaten)

 

Coaches:

We verwachten bij deze competitie geen coaching, enkel begeleiding van de deelnemers. Het gaat erom dat de kinderen begeleid worden bij basisactiviteiten, zoals: waar moet ik naar toe, hoe moet ik groeten, wat als de partij klaar is, eventueel hulp bij het aandoen van rode/witte band. Op dit niveau is er nog geen sprake van coaching, enkel aanmoedigen!


Mochten er beginnende judoka’s zijn die in aanmerking komen voor de interne competitie, maar buiten de gewicht (-25 t/m -50kg) of leeftijd categorieën (-12jaar) vallen (vb. 13 jarige van 34kg zonder enige ervaring, of een 9 jarige van 55kg met weinig tot geen ervaring). Dan zouden we hier graag voor 10 januari kennis van nemen, dan kunnen we samen met alle deelnemende verenigingen kijken of er toch een mogelijkheid is tot deelname!

Dit kan worden doorgegeven aan het mail adres: koen_raemakers@hotmail.com   

 

We kijken er enorm naar uit om de aanstormende jeugd (-12 jaar) van Zuid-Limburg weer een kans te geven om kennis te maken met wedstrijd judo!

 

Met sportieve groet,

 

Commissie interne competitie Zuid


Bijdrage:
  • Lid
    • € 3,50
Aantal inschrijvingen: 24
Inschrijven is mogelijk tot 07-03-2020
Log in om in te schrijven op deze activiteit
Terug naar boven