J.C. Hercules opgericht in 1947

J.C. Hercules is in 1947 opgericht en heeft vooral de afgelopen 15 jaar een explosieve groei meegemaakt, we zijn van 130 naar meer dan 300 leden gegroeid en we hebben zelfs een functie over de directe regio heen. We zijn gehuisvest in het kleine Pey maar onze leden komen uit Arcen, Well, Weert, Heerlen, Simpelveld, Bunde, Lanaken, Opglabbeek, etc. Bij onze judoclub wordt zowel recreatief als wedstrijdjudo beoefend, met de nadruk op wedstrijden en de prestaties daarvan. Judoka’s van onze club hebben acht Nederlandse en 3 Belgische titels behaald. In 2007 kwam daar nog een tweede plaats bij op het EK -17 jaar.
J.C. Hercules is de enige club in Limburg die aan alle nationale teamcompetities, zowel bij de jeugd alsook bij de senioren, meedoet met een volwaardig team en naar behoren presteert. Een opvallend punt hierbij is het feit dat J.C. Hercules de enige “echte”judoclub is tussen al dat nationale geweld van de professionele sportscholen. Iets waar de club dan ook trots op is. Door al deze successen worden ook regelmatig toernooien in het buitenland bezocht b.v.: Bremen, Berlijn, Sindelfingen, Erfurt, Parijs etc.
Buiten de wedstrijden en trainingen, verzorgd door allemaal gediplomeerde trainers, worden er ook nog andere zaken georganiseerd voor de leden b.v.: jeugdkamp, survivalkamp,carnaval, etc.
 
Iedereen vanaf 5 jaar en ouder die interesse heeft kan komen trainen bij ons! Kom eens kijken naar de training!
 
Op deze site vind je o.a algemeen actueel nieuws, agenda, wedstrijdverslagen, trainingstijden enz. Loop eens door de site en laat in het gastenboek weten wat je ervan vindt!
Terug naar boven