Nieuws

13 Podiumplaatsen voor Hercules jeugd op Limburgs kampioenschap

07 december 2014
www.jchercules.nl
Zondag 7- december werd in de Jo Gerris Hal de Limburgse judokampioenschappen gehouden voor de jeugd -12 jaar. Als wedstrijd systeem had de organisatie van het district gekozen voor het poule systeem dat ook op het Kaizen wordt gebruikt. Grote voordeel is dat de jeugd meer wedstijden kan doen, en dus ook meer ervaring kan winnen. Er hadden zich dan ook diverse beginners opgegeven die dan ook een hoop toernooi ervaring hebben opgedaan !!
 

Namens JC Hercules werden 13  Podiumplaatsen gewonnen.

Leuk detail was dat de eerste Hercules kampioen een shetland pony kon winnen……toevallig met de Sinterklaas suprise ter beschikking gekomen….. Bij de meiden lukt het niet, maar bij de heren was het Tristan Slangen, die net voor Dinant Steengraver zijn 3e Limburgse titel binnenhaalde.

Tristan doopte de naam van Pony direct om van Hans naar …..Jerommeke

De prijswinnaars zijn

Een 1e plaats voor:
Tristan Slangen en Dinant Steengraver

Een 2e plaats voor:
Luca Jongstra; Chelsey Weber; Rens Richter; Ricardo Visseren en Caithlyn Slangen

Een 3e plaats voor:
Mika van Pol; Sed de Jong; Danae Kempkens; Joel Verhoeven; Anmar Jongstra en Kyra Maes

Allen van harte gefeliciteerd en ga zo door, die gene wat net buiten de prijzen vielen jammer en de volgende keer beter.

Clubkampioenschap Zaterdag 13-december

Door het drukke programma kregen we het niet op een zondag geregeld, daarom nu het interne toernooi van de sterkste club van Limburg voor het eerst op een zaterdag.
Op zaterdag 13 december vanaf 13.00 gaat het gebeuren in de gezellige Dojo aan de Martinusstraat in Pey. Ook de grote Wisselprijs voor wedstrijd judoka die de meeste eerste plaatsen heeft gewonnen in 2014 wordt uitgereikt. Kantine en de tribune zijn natuurlijk geopend en de entree is vrij. Alle belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken onder genot van een lekker drankje of hapje.
 

www.jchercules.nl

 
www.jchercules.nl
Vanwege de Corona-crisis is de Kaizen Toernooi-commissie genoodzaakt het Kaizen Tournament, dat op 30 en 31 mei en 1 juni 2020 zou… Meer >
 
Beste judoka's, ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules,   In verband met het beperken van de verspreiding van het… Meer >
 
 
Beste judoka's ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules, I.v.m. het risico op overdragen van het Corona virus willen wij deelname… Meer >
 
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven