Nieuws

Grote bekers voor JC Hercules in Geldrop - 18 Podiumplaatsen

04 april 2017 door Jan Bogie
www.jchercules.nl
Op zondag 2 april organiseerde Judoschool Horssen in Geldrop weer hun jaarlijkse toernooi. Een grote groep judoka’s die traint bij JC Hercules in Pey was hier aanwezig. In totaal werden er maar liefst 18 podium plaatsen gepakt, 10x goud, 3x zilver en 5x brons. Wat belangrijker was, is dat over de gehele lijn steeds beter gejudood wordt! Mooi was dat het erg grote bekers waren!!!
 

Opvallend, een Hercules finale in een grote poule bij de meisjes -12 -36 kg tussen Hailey Sassen en Luca Jongstra, die allebei nog eerste jaars zijn.
 
Judo is een familie sport, de broers Verstraeten pakten brons en goud, de gebroeders Limbourg wonnen goud zilver en brons, dit werd verbetert door de Bos broertjes met 2x goud.
 
De uitslagen zijn
1e Milan Verstraeten; Vera Schuurmans; Caithlyn Slangen; Suraya Peters; Hailey Sassen; Kian Terwint; Siet Dragstra; Tristan Bos; Maarten Limbourg en Justin Bos.
 
2e Luca Jongstra; Mika van Pol en Gijs Limbourg.
 
3e Sem Verstraeten; Renske Leppers; Jeroen Limbourg; Mo van Dun en Kyra Maes.
 
Volgende week wordt het druk, op zaterdag 8 april de Nederlandse judokampioenschappen -18 jaar, vervolgens zaterdag en zondag Toernooi in het Belgische Lommel en JC Grevenbicht organiseert haar jaarlijkse beginnerstoernooi.
 

 
www.jchercules.nl
Vanwege de Corona-crisis is de Kaizen Toernooi-commissie genoodzaakt het Kaizen Tournament, dat op 30 en 31 mei en 1 juni 2020 zou… Meer >
 
Beste judoka's, ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules,   In verband met het beperken van de verspreiding van het… Meer >
 
 
Beste judoka's ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules, I.v.m. het risico op overdragen van het Corona virus willen wij deelname… Meer >
 
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven