Nieuws

JC Hercules beheerst Limburgse kampioenschappen Teams

29 mei 2017 door Jan Bogie
www.jchercules.nl

Op de Limburgse team kampioenschappen met   op zondag 28- mei in Roermond, met nationaal vervolg wisten de judoka’s van JC Hercules een stevige stempel op het evenement te drukken.


Er waren 4 klassen, jongens en meisjes -12 en -15 jaar. Bij de meisjes -12 jaar was het heel spannend, maar uit eindelijk na een tumultueuze finale werd de titel toch binnen gehaald .

 

Bij de jongens -15 ging het wat rustiger en zekerder, er werden niet veel foutjes gemaakt, en zoals verwacht, werd de titel gepakt.

 

De jongens -12 jaar starten wat stroef en het ging in de eerste wedstrijd net goed…. Daarna werden de volgende 4 partijen allemaal gewonnen met 4-1 of 5-0… Ook deze sterke ploeg pakte de titel.

 

Deze 3 teams gaan JC Hercules vertegenwoordigen op de Nederlandse Kampioenschappen op 17 juni in Nijmegen.

 

RTC team

 

Er was ook een team dat bestond uit meiden -15 jaar van verschillende clubs, het team van in totaal 6 meiden bestond uit de clubs, Oud Geleen, Hei sei do Klimmen, Judo team Maastricht, JV Terwinselen en JC Hercules. Deze unieke een eensgezinde samenwerking met zoveel verschillende clubs is te danken aan de nieuwe RTC structuur in Limburg. De sterkste pakten zich samen en wonnen ook, zilver was er voor het meiden team van JC Hercules. Deze sterke en goede samenwerking bied zeker perspectief voor op het Nederlands kampioenschap in Nijmegen….

 

Senioren Teams

 

In Nijmegen zal ook een sterk Senioren Team de mat op gaan met o.a., Job Hanssen, Maurice Peeters, Graatje Weber, Mistral Janssen, Lex Janssen en Tom Grootjans staan er allemaal jongens die in het verleden al eens een Nederlandse titel gehaald hebben!


 
www.jchercules.nl
Op woensdag 11 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2019 plaats onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De… Meer >
 
www.jchercules.nl
Zondag 8-12 was weer het jaarlijkse judotoernooi in Oud Geleen, er waren een 450 Deelnemers uit heel Nederland en de Euregio die… Meer >
 
 
www.jchercules.nl

Clubkampioenschappen 2019

01 december 2019
De clubkampioenschappen 2019 werd dit jaar voor de eerste keer op een zaterdag gehouden. De wedstrijden begonnen rond 16.00 uur en de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven