Nieuws

JC Hercules pakt 11 x goud in Geleen, totaal 27 podiumplaatsen voor de club uit Pey

26 november 2017 door Jan Bogie
www.jchercules.nl

Zondag 19 November werd in Sporthal Glanerbrook in Geleen weer het BOG (Budoclub Oud-Geleen) toernooi gehouden. Natuurlijk waren we van de partij bij onze judovrienden, onder toeziend oog van de coaches Ben Matthey, Graat Weber en de (‘n beetje zieke) Tom Grootjans werden maar liefst 27 podiumplaatsen gepakt. In Totaal 11x goud, 9 x zilver en 7x brons. Ook de jonge Hercules jeugd laat steeds beter judo zien.
 

 


In de pauze was een vriendschappelijke team wedstrijd onder de deelnemende clubs…. Er werd gewonnen van JC Meeuwen Gruitrode uit België en de thuisclub uit Geleen. Verloren werd met het jonge team tegen JC Helden. Dit leverde ook nog een mooie 2e plaats op.

Een 1e plaats voor de judoka's:
Lieke Vergoossen, Milan Verstraeten, Sem Verstraeten, Anmar Jongstra, Danae Kempkens, Jaimie Heijnen, Dario Krikke, Siet Dragstra, Djuke Verhoeven, Tristan Slangen en Bram Schumans.

Een 2e plaats voor de judoka's:
Gitte Housmans, Quinten van Montfoort, Lotte Leurs, Floor Janssen, Malik Severins, Mirte Leppers, Ivy Jongstra, Caithlyn Slangen en Rowan Steengraver.

Een 3e plaats voor de judoka's:
Mika van Pol, Hailey Sassen, Lucas van Issum, Joel Verhoeven (2x -15 en -18), Sterre Leppers en Imke Ramakers.

Allen van Harte gefeliciteerd, volgende week staat Toernooi in Beek en Donk op de agenda en over 2 weken de Clubkampioenschappen in Pey!

 
www.jchercules.nl
Beter laat dan nooit...  Meer >
 
Geachte judoka’s en ouders van judoka’s,   Half maart zijn de JC Hercules trainingen gestopt i.v.m. de door de JBN… Meer >
 
www.jchercules.nl
Vanwege de Corona-crisis is de Kaizen Toernooi-commissie genoodzaakt het Kaizen Tournament, dat op 30 en 31 mei en 1 juni 2020 zou… Meer >
 
Beste judoka's, ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules,   In verband met het beperken van de verspreiding van het… Meer >
 
 
 
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven