Nieuws

JC Hercules pakt 22 podiumplaatsen - Ivo Verhorstert 2e op NK

04 maart 2018 door Jan Bogie
www.jchercules.nl

Op de Nederlandse judokampioenschappen -21 jaar in de Top sporthal in Almere wist Ivo Verhorstert in de klasse -60 kg het zilver te behalen. Hij draaide een sterk toernooi door in de 2e ronde, na een vrijlot, te winnen van de Dutch Open winnaar Kwin Petmanee.


De kwartfinale werd snel beslist, om vervolgens in de halve finale met slim judo meervoudig Nederlands kampioen Ryan Loan Joe te verslaan. In de finale wachtte hem Adil Belkaid die het zilver van afgelopen jaar nu met een klein verschil wist te vergulden. Ivo was vorig jaar in de klasse -55 kg ook al 2e zowel bij de -21 als de -18. In deze klasse was hij de jongste medaille winnaar! Job Hanssen vorig jaar de kampioen -60 kg en nu -66 kg miste wat scherpte en verloor de strijd om brons.

Hercules judoka Rosan Pamukchiev moest op de Duitse Kampioenschappen -18 jaar in Herne na een goed toernooi helaas ook genoegen nemen met een 5e plaats -55 kg!

 

Wouw

Hailey Sassen was als enige naar Wouw gegaan waar de Open West-Brabantse Kampioenschappen werden gehouden. Hailey werd hier verdienstelijk 2e.

 

Baexem

Een ploeg overwegend beginnende Hercules judoka’s wist op het 5e Louis Hasselman toernooi in Baexem maar liefst 20 podiumplaatsen te pakken.

 

De prijswinnaars waren

1e Plaats voor de judoka’s:

Jaimie Heijnen en Malik Sevrins

 

2e Plaats voor de judoka’s:

Gitte Housmans; Fenne Housmans; Myrtrhe van Montfoort; Sverre Bohnen; Bram Pilet; Lucas van Issum; Lynn Cuppers; Lyn Wilbers; Milan Tinnemans; Dario Krikken; Floor Janssen; Lieke Vergoossen; Joës Schell

 

3e Plaats voor de judoka’s:

Dylano Hendrix; Chiara Sevriens; Ghislaine Verbeek; Imke Ramaekers en Mirte Leppers

 

Allen van Harte gefeliciteerd, volgend weekend staat de NK -18 jaar en het nationaal toernooi in Beuningen op de Agenda!


 
www.jchercules.nl
Vanwege de Corona-crisis is de Kaizen Toernooi-commissie genoodzaakt het Kaizen Tournament, dat op 30 en 31 mei en 1 juni 2020 zou… Meer >
 
Beste judoka's, ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules,   In verband met het beperken van de verspreiding van het… Meer >
 
 
Beste judoka's ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules, I.v.m. het risico op overdragen van het Corona virus willen wij deelname… Meer >
 
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven