Nieuws

6 Limburgse kampioenen bij JC Hercules - 14 prijswinnaars LK, 2 winnaars Kingscup

03 december 2018
www.jchercules.nl

Op de Limburgse Jeugdkampioenschappen in Roermond waren de judoka’s uit Pey weer goed aanwezig. Belangrijker nog was dat er goed een aanvallend werd gejudood, veel mooie punten zijn er gescoord!

 

In de morgen beten de meiden de spits af Gitte Housmans controleerde alle partijen super en werd 1e net als Jaimie Heijnen die zelfs al nieuw aangeleerde worpen liet zien. Lynn Wilbers is dit jaar goed vooruitgegaan en pakte de titel met sterk judo. Luca Jongstra won haar 4 partijen ook allemaal voortijdig!


Bij de Heren -8 en -10  jaar hadden we 3 deelnemers, alle 3 op het podium, Milan Verstraeten werd 1e en wist het publiek weer eens op zijn hand te krijgen met zijn mooie ippons. Lucas van Issum 2e en Milan Tinnemans 3e lieten beide erg goed judo zien. Na 7 wedstrijden per persoon stonden ze beide op het podium in de klasse -30 kg met meer dan 25 deelnemers!

 

Bij de heren -12 werden ook 3 prijzen gewonnen, in de grootste poule -34 kg stonden na beide 6 wedstrijden zeer goed te hebben gejudood 2 Hercules judoka’s tegen elkaar in de finale. Sem Verstraeten pakte (net als broertje Milan) de titel ten koste van clubgenoot Malik Severins. Rusker Schell -46 kg stond in de finale voor maar verspeelde die voorsprong en moest ook genoegen nemen met zilver.

 

De Uitslagen zijn

Een 1e plaats voor:

Gitte Housmans; Jaimie Heynen; Lynn Wilbers; Luca Jonsgtra; Milan Verstraeten en Sem Verstraeten

 

Een 2e plaats voor:

Hailey Sassen; Lucas van Issum; Malik Severins en Rusker Schell

 

Een 3e plaats voor:

Myrthe van Montfoort; Jasy Terpstra; Lieke Vergoossen en Milan Tinnemans

 

Alle van Harte gefeliciteerd en ga zo door!!

 

Kingscup

 

Zaterdag 1 december was er de Kingscup in Friese Drachten , hier kan € 50,00 en een “championsbelt” gewonnen worden, alleen de eerste plaats telde!! En die werden gewonnen door Kian Terwint -34 kg en Tristan Slangen -50 kg beide in de leeftijdsklasse -15 jaar. Allebei dus € 50,00 in de pocket!!


 
www.jchercules.nl
Vanwege de Corona-crisis is de Kaizen Toernooi-commissie genoodzaakt het Kaizen Tournament, dat op 30 en 31 mei en 1 juni 2020 zou… Meer >
 
Beste judoka's, ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules,   In verband met het beperken van de verspreiding van het… Meer >
 
 
Beste judoka's ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules, I.v.m. het risico op overdragen van het Corona virus willen wij deelname… Meer >
 
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven