Nieuws

Ivo Verhorstert pakt net geen brons op EK

16 september 2019 door Jan Bogie
www.jchercules.nl

Op het Europees judokampioenschap -21 jaar in Vantaa, Finland wist de 18 jarige Hercules judoka Ivo Verhorstert uit Venlo zich tot de kleine finale te vechten!


In de eerste Ronde werd met vol punt de Portugees Andre Cravo verslagen, in de 2e ronde met een mooie beenhaak moest de sterke Fin Turpal Djouakev voor thuispubliek het onderspit delven.

 

In de kwart finale was de Georgiër Giorgi Tutasvili, waar hij in Zurich eerder dit jaar nog van gewonnen had, net wat krachtiger en verwees Ivo naar de herkansingen.

Hierin wist hij met een mooie sumi gaeshi (offerworp) de Kroaat Rober Klacar te verschalken.

 

Tenslotte wist de Fransman Benjamin Gomes zijn voorsprong van een half punt goed uit te verdedigen en verloor Ivo voor het brons.

 

Ivo was de enige kans voor Nederland op een heren medaille, hij was voor ons land de enige mannelijke deelnemer die zich gekwalificeerd had!


 
www.jchercules.nl
Vanwege de Corona-crisis is de Kaizen Toernooi-commissie genoodzaakt het Kaizen Tournament, dat op 30 en 31 mei en 1 juni 2020 zou… Meer >
 
Beste judoka's, ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules,   In verband met het beperken van de verspreiding van het… Meer >
 
 
Beste judoka's ouder(s)/verzorger(s) van JC Hercules, I.v.m. het risico op overdragen van het Corona virus willen wij deelname… Meer >
 
 
22-01-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven