Nieuws

4 x judogoud in Beek en Donk

23 november 2014
Op het jaarlijkse Toernooi in Beek en  Donk werd stevig gevochten op zondag 23 november. De judoclub aldaar had beschikking over een prachtige nieuwe judohal met daarin 8 matten, een mooie tribune en een gezellige kantine.


In de morgen was het Robin Meuwissen die eigenlijk alle 3 zijn wedstrijden makkelijk met vol punt won in de klasse +18 jaar -73 kg Bij de zwaargewichten -15 jaa +66 kg was het Angelo Krikke die in bloedvorm was en alle vier zijn tegenstanders “harde” worpen verkocht, het 2e goud was binnen. Bono Kersten was in dezelfde leeftijd in de klasse -38 kg ook duidelijk de beste in de finale knalde hij er een sterke tegenstander met een mooie schouderworp vanaf.
Het laatste Goud was eigenlijk dubbel,…..bij de dames -44 kg stonden 2 hercules dames tegen over elkaar in de finale, en dit niet voor de eerste keer dit jaar. Nu was het Bo Goedhart die won van Beau Ramaekers, in Den Haag was het andersom ….het blijft spannend! Verder was er zilver voor Luuk Bouwmeester en Brons voor Kyra Maes en Lynn Pijpers .
Volgende week is het rustig, maar de week erna staat het Nederlands Teamkampioenschap -18 jaar op het programma , net als Lk voor de jeugd en het euregio toernooi in Wahlheim.

 
www.jchercules.nl
Aangepast programma Vastelaovend Meer >
 

Interne competitie

03 februari 2020
Interne Competitie Limburg heeft nog 10 plekken vrij! Meer >
 
www.jchercules.nl

Judo Etiquette

22 januari 2020
Met het oog op het examen willen we iedereen graag nog eens alert maken op de etiquette die horen bij judo. Meer >
 
www.jchercules.nl
Op woensdag 11 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2019 plaats onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven