Nieuws

Prijzen Festijn voor JC Hercules - 30 podiumplaatsen, 14 x goud

04 april 2016
www.jchercules.nl
De Judoclub uit Pey had het druk dit weekend, diverse trainingstages voor de -18 en senior judoka’s bij onze Duitse vrienden in Keulen en Wahlheim, de Jeugd judocompetitie in Belfeld  , waar het jongens team -12 aan de leiding staat, de meiden -12 en -15 staan (nog ) op de 2e plaats. Verder waren er op zondag toernooien in Geldrop en Geleen waar een 50-tal clubleden naar toe gingen. De club is niet alleen tevreden dat alles logistiek goed verlopen is, maar dat het ook het nodige rendement heeft opgeleverd.

Geldrop
 
Op het Judo toernooi in Geldrop met een 550 deelnemers uit heel Nederland werd met coach Graat Weber erbij stevig gevochten en de nodige prijzen gehaald door de Hercules judoka’s . Opvallend was dat de meiden het heel goed deden en 6 van de 8 podiumplaatsen pakten…
 
1e Luca Jongstra; Vera Schuurmans en Dinant Steengraver.
2e Job Hanssen; Rachel Kessels.
3e Danae Kempkens; Kyra Maes en Annika Wolff.
 
Geleen
 
JC Grevenbicht organiseerde wederom een goed georganiseerd beginnerstoernooi in Geleen, maar liefst 360 deelnemers uit onze provincie waren van de partij, als Hercules coaches waren hier aanwezig Ben Mattheij, Tom Grootjans en Francesca Weber. Ook het aan stormend Hercules talent zette hier zijn beste beentje voor.
 
1e Sem Verstraeten; Rens Richter; Yari Van Pol; Sem de Jong; Lucas de Bot; Malik Severins; Eef Bonnee; Stijn Hoogeveen; Raf Dambacher; Sil Dambacher en Dario Krikke.
2e Tim Croughs; Mika Van Pol; Finn Flekken; Sed de Jong; Jorn Ernst; Tren Housmans; Levi op het Veld; Quinten van Montfoort en Sarah Lakhsime.
3e Guus Hoogeveen; Pie Maes; Lynn Wilbers; Ben Lobbes; Casper Cuypers; Tim Hommen; Femke Verstraeten; Sebastiaan Demarteau; Ruben Vrenken; Fenne Housmans; Lieke Vergoossen en Daan Welters.
 
Komend weekend staat naast het Nederlands kampioenschap -18 jaar in het Friese Leek, ook diverse toernooien in Duitsland op de agenda!!
 

 
www.jchercules.nl
Aangepast programma Vastelaovend Meer >
 

Interne competitie

03 februari 2020
Interne Competitie Limburg heeft nog 10 plekken vrij! Meer >
 
www.jchercules.nl

Judo Etiquette

22 januari 2020
Met het oog op het examen willen we iedereen graag nog eens alert maken op de etiquette die horen bij judo. Meer >
 
www.jchercules.nl
Op woensdag 11 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2019 plaats onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15-02-2017 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven